Η εναλλακτική λύση για θερμώ Γαλβανισμός

Μεταλλικά ψεκασμού με φλόγα ή Αψίδα του σπρέι είναι μια εναλλακτική μέθοδος εφαρμογής του ψευδαργύρου. Και τα δύο συστήματα περιλαμβάνουν την προβολή των μικρών σωματιδίων λιωμένου ψευδαργύρου σε μία προετοιμασμένη επιφάνεια, όπου αμέσως δροσερό και να τηρούν για να σχηματίσουν μια γαλβανική επίστρωση. Το πάχος εφαρμογής εξαρτάται απαιτούμενο επίπεδο επιδόσεων.

Gardwell έχουν με επιτυχία την εφαρμογή του συστήματος ψεκασμού φλόγας για επιμετάλλωση πολλά χρόνια, μέρος της πρόσφατης επένδυσης έχει συμπεριλάβει την εξαγορά της τελευταίας Arc Spray εξοπλισμού εφαρμογής. Αυτό το υπερσύγχρονο εξοπλισμό επιτρέπει την πιο γρήγορη και αποδοτική εφαρμογή με βελτιωμένη πρόσφυση και μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Ως σύστημα προστασίας για σιδηροκατασκευή είναι αξεπέραστη, είναι το μόνο σύστημα που συνιστάται από διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα EN ISO 14713, καθώς δίνει μεγαλύτερη των 20 ετών ζωής στην πρώτη συντήρηση σε πολύ επιθετικά περιβάλλοντα όπως παράκτιες, ζώνη ασφαλείας και βύθιση αλμυρό νερό.

Θερμικό ψεκασμό έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική μετά από 90 χρόνια ύπαρξής της, σε κάθε είδους εφαρμογές σαν ένα πρακτικό, αποτελεσματικό και υψηλότερες επιδόσεις εναλλακτική λύση για γαλβανισμού εν θερμώ. Η υπεράκτια βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, σιδηροδρομικό δίκτυο, αυτοκινητόδρομους, υπο-θάλασσα, πετροχημικών και αμέτρητες άλλες βιομηχανίες ήταν παραγωγικός χρήστες και οι υποστηρικτές αυτού του συστήματος.

Σταθμίζοντας το πραγματικό κόστος

Η διαδικασία γαλβανισμού θα έχει πάντα μια θέση στη βιομηχανία, αλλά μπορεί να υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα που κάνει θερμική και τόξο ψεκάστε την προτιμώμενη και πρακτική επιλογή.

Παραμόρφωση

Η διαδικασία εμβάπτισης για γαλβάνισμα συνεπάγεται παρατεταμένη έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες? Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κατασκευές γίνει παραμορφωμένη ή να τσακίσει.

Θερμική και την Αψίδα του ψεκασμού δεν προκαλεί κανενός είδους παραμόρφωση.

Περίκοψη

Είναι κοινό για γαλβανισμένο στοιχεία για να απαιτήσει περίκοψη, μια διαδικασία η οποία περιλαμβάνει τσακιζοντας περιοχές του υπερβολικού πάχους, στάζει, εγκλείσματα και την περιστασιακή αιχμηρή άκρη πριν από τη βαφή.

Θερμική και την Αψίδα του ψεκάζονται οι επιφάνειες δεν απαιτούν περίκοψη? Το φινίρισμα είναι καθαρό, ομοιόμορφο και έτοιμο να ζωγραφίσει αμέσως μετά την εφαρμογή. Αυτό μειώνει το κόστος και το χρόνο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη ζωγραφική και εξασφαλίζει ένα καθαρό τελείωμα επιτυγχάνεται γρήγορα. Επίσης, δεν υπάρχει απαίτηση για να χαράξουν τις επιφάνειες πριν την επίστρωση.

Προσκόλληση

Θερμική και την Αψίδα του ψεκάζονται επιστρώσεις έχουν το τελικό πορώδη υφή του προστίμου γυαλόχαρτο. Όταν επικαλυφθεί, το χρώμα απορροφάται στην επιφάνεια και περαιτέρω λαβές στην λεπτής υφής επιφάνεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε εξαιρετική μηχανική τιμές πρόσφυσης.

Προσαυξήσεις

Γαλβανισμού γενικά ισχύει πρόσθετη χρέωση για την εργασία τους.

Gardwell δεν επιβάλλει καμία πρόσθετη επιβάρυνση για την εφαρμογή του ψευδαργύρου.

Κοιλοδοκοί

Προσαρμοσμένες κοίλες διατομές πρέπει κανονικά να είναι διάτρητοι για τη διαδικασία γαλβανισμού, αυτό είναι για να αποφευχθεί ο κίνδυνος του αέρα στο εσωτερικό εξαπλώνεται και να προκαλεί την ενότητα για να χωρίσει.

Θερμική και την Αψίδα του ψευδαργύρου εφαρμογή ψεκασμού δεν δημιουργεί τέτοια υψηλά επίπεδα θερμότητας, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τη διάνοιξη οπών για να απελευθερώσει την πίεση.

Μέγεθος & Βάρος Περιορισμοί

Οι γαλβανισμού περιορίζεται από το μέγεθος των δεξαμενών βουτιά τους και την ικανότητα του εξοπλισμού ανύψωσης.

Gardwell, ωστόσο, δεν διέπεται από αυτούς τους περιορισμούς και είναι σε θέση να εφαρμόσει ψευδαργύρου χρήση θερμικών ή τόξο εξοπλισμό ψεκασμού για σχεδόν οποιοδήποτε μέγεθος ή το βάρος της δομής.

Προ-επεξεργασία

Για τα στοιχεία γαλβανισμό διαδικασία που οι υφιστάμενες επικαλύψεις πρέπει να αφαιρεθεί ή έκρηξη καθαρίζονται πριν να μπορούν να εισέλθουν στην διαδικασία εμβάπτισης, πολλοί γαλβανισμού δεν θα δεχθεί εργασίες έως ότου αυτή η προ-καθαρισμού έχει πραγματοποιηθεί.

Gardwell φέρει, όμως από όλα την προετοιμασία στο σπίτι, όλες οι επιφάνειες οι οποίες πρέπει να είναι γαλβανισμένα Τα έκρηξη καθαρίζονται. Ανατινάξεις καθαρισμός διεξάγεται με το πρότυπο ISO 8501-1: πρότυπο 1988, αυτό σημαίνει ότι όλα τα ίχνη των υφιστάμενων επιχρισμάτων, σκουριά και την κλίμακα απομακρύνεται αφήνοντας τη βέλτιστη επιφάνεια για τη μακροζωία και την απόδοση του ψευδαργύρου.

Καλούμε όλους τους δυνητικούς χρήστες του Hot Γαλβανισμός Dip να μας μιλήσει πριν τις παραγγελίες τους, είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε σε θέση να προσφέρουν μια οικονομικώς αποδοτική και αποτελεσματική εναλλακτική λύση υψηλής ποιότητας. Στις περισσότερες περιπτώσεις το σύστημα γαλβανισμού μας έχει αποδείξει με τον καλύτερο κόστος και μακροπρόθεσμη λύση για τους πελάτες μας γαλβανισμό ανάγκες.