Ονομάζομαι Κοσμάς Ελευθέριος του Ευαγγέλου και γεννήθηκα στο νησί της Τήνου το 1977. Το 1993 μετά το λύκειο αποφάσισα να γραφτώ στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ Μοσχάτου στην ιδιότητα τεχνίτης αμαξωμάτων. Μετά από τρία χρόνια σπουδών και παράλληλης εργασίας σε φανοβαφεία της Αθήνας αποφοίτησα με δεύτερο καλύτερο βαθμό από όλη την σχολή του ΟΑΕΔ το 1996.
Στο διάστημα 1994-95 εργάσθηκα στο φανοποιείο του κυρίου Αλατζα Μιχ. στον Αγιο Δημήτριο Αθήνας. Εκεί έκανα τα πρώτα μου βήματα και με κέρδισε ο κλάδος της βαφής αυτοκινήτων.
Στις αρχές του 1995 και μέχρι τα τέλη του 1996 οπού και υπηρέτησα στον στρατό εργάστηκα σε ένα συνοικιακό φανοβαφείο κοντά στο σπίτι μου στο Χαλάνδρι. ο κύριος Δενδιας Ιωάννης ήταν η αφορμή να μπω και με τα δυο πόδια στο κλάδο της βαφής, ήταν δάσκαλος, φίλος, και σπάνιος άνθρωπος που με έκανε να αγαπήσω για τα καλά την βαφή αυτοκινήτων..
Μετά τον στρατό στα τέλη του 1997 και αφού το βαφείο του κυρίου Δενδια έκλεισε λόγο αποκέντρωσης των τότε συνηκιακών βαφείων, εργάστηκα για 8 μήνες σε βαφείο μοτοσυκλετών στο κέντρο της Αθήνας. στον «Μάνο» έμαθα την τέχνη των γραμμικών σχεδίων με χώματα και τεχνικές που με βοήθησαν να ολοκληρωθώ σαν βαφέας.
το 1998 εργάσθηκα σαν βοηθός βαφέα στην αντιπροσωπεία Fiat Aalfa Romeo Lancia του κυρίου Τόλια στον Γέρακα. Εκεί είδα πως λειτουργούν οι κάθετες μονάδες και τα βαφεία με ευρωπαϊκά πρότυπα εγκαταστάσεων και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Στα τέλη του 1999 πήρα την απόφαση να φύγω από την Αθήνα και να μετακομίσω στην Πάρο την πατρίδα της μητέρας μου.
Είχα ήδη γνωρίσει τον κύριο Πατέλη και μου είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστούμε.
Περιμένοντας να ολοκληρωθεί η μονάδα του κ Πατέλη εργάσθηκα δυο χρόνια στον κυριο Σκιαδά Εμμανουήλ και 6 μήνες στον κυριο Μπαρμπαρή Χαρ. οπού και εκεί αποκόμισα αρκετές καλές εμπειρίες.
Τον Απρίλιο του 2001 σε ηλικία 23 χρονών επιτέλους έγινε το όνειρο πραγματικότητα. Από τότε ώς τώρα η συνεχής αναζήτηση και ενημέρωση πάνω στην τέχνη της βαφής είναι αδιάκοπη.
Σκοπός της εταιρεία μου είναι η υπεύθυνη εργασία στα περιουσιακά στοιχεία των πελατών μου όσο αυτή είναι δυνατών , και δυστυχώς βιώνουμε δύσκολες οικονομικές μέρες, Προσπαθούμε να κρατάμε όσο το δυνατών ψηλά την ποιότητα και την εμφάνιση της βαφής, και χαμηλά την τιμή σε όσους επιθυμούν χαμηλού κόστους εργασίες.
Στις εργασίες βαφής/τιμές που προτείνουνε από εμένα δίδετε μέχρι και δεκαετή εγγύηση στις βαφές μετάλλων και πενταετής εγγύηση στις βαφές αυτοκινήτων.
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με έχουν εμπιστευθεί.

Our customised formulating facility proposes that you simply remarkable possiblity to acquire splendidly printed plagiarism-zero cost custom-made written documents and, due to this fact, save your time and funds write my paper for me