Από το 2001, και μετά από μεγάλη προσπάθεια του κύριου Πατέλη Εμμανουήλ  δημιουργήθηκε στην Παροικία της  Πάρου η πρώτη κάθετη μονάδα επισκευής αυτοκινήτων. η πρωτοποριακή αυτή ιδέα για τα δεδομένα των Κυκλάδων τότε, έφερε σε συνεργασία τρία επαγγέλματα και τρεις ανθρώπους με αγάπη και τεχνογνωσία ώστε να δουλέψουν ως συνεργάτες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Ο κύριος Ρουμπάνος Μιχάλης είναι ο φανοποιός του συγκροτήματος, ο κύριος Κοσμάς Ελευθέριος είναι ο βαφέας, και ο κύριος Πατέλης Εμ. είναι ο μηχανικός.

Αναλυτικότερα για εμάς!

Ο καθένας μεμονωμένα πλέων διατηρεί και εξελίσσει την επιχείρηση του.
ο κύριος Ρουμπάνος πρόσθεσε στις υπηρεσίες του το κομμάτι πλύσιμο αυτοκινήτου κ βιολογικό καθαρισμό.
Ο κύριος Πατέλης εκτός από αντιπρόσωπος και εξουσιοδοτημένο Service του ομίλου Fiat, το 2012 έγινε κέντρο περισυλλογής οχημάτων και μέλος της ΕΔΟΕ.
Σημερα το 2015 έγινε και επίσημος αντιπρόσωπος Κυκλάδων του ομίλου Συγγελίδη.

Ο κύριος Κοσμάς το 2009 διευρύνει τις υπηρεσίες βαφής και στον τομέα βαφής μεταλλικών αντικομμένων και μεταλλικών κατασκευών πάσης φύσεως με ιδιαίτερη έμφαση στην αναπαλαίωση (restoration) των αντικειμένων και στόχο την οικονομικότερη λύση έναντι της αγοράς καινούργιου.
Οτιδήποτε μεταλλικό αντικείμενο, μικρό η μεγάλο, χρίζει επαναβαφής εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε ένα άψογο αποτέλεσμα με την αμμοβολή, επιψευδαργύρωση, βαφή. Μπορούμε να δώσουμε την μεγαλύτερη προστασία έναντι της διάβρωσης που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα τριάντα χρονιά!!!
(Ανάλυση ακολουθεί στο κομμάτι ‘’επιμεταλλώσεις’’)

Το φανοποιείο μας μπορεί να φέρει εις πέρας εργασίες αποκατάστασης ζημίων και ανακατασκευές παντός τύπου οχήματος. Είναι επανδρωμένο με σύγχρονα εργαλεία όπως καλύμπρα, μετρικό σύγκρισης αποστάσεων, ηλεκτρόποντα, mig, ηλεκτρικά εργαλεία, και μεγάλη γκάμα τραβηχτικών εργαλείων για την άψογη αποκατάσταση των ζημίων. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι της καλύτερης ποιότητας Wurth.
Επίσης σε ξεχωριστό χώρο υπάρχει πλυντήριο και μηχάνημα αναρρόφησης υγρών για την παράδοση του αυτοκινήτου στον πελάτη στην τέλεια κατάσταση. Τα υλικά του πλυντηρίου είναι βιοδιασπώμενα της εταιρείας Brite n’ shine.

Το βαφείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο, με φούρνο νέας τεχνολογίας για νεροδυάλυτα χρώματα ,φασματογράφο, υπέρυθρες ακτίνες ir, σύστημα αναρρόφησης σκόνης ,και μηχανή ανάμιξης χρωμάτων μάρκας nexa autocolor του ομίλου PPG, ο βαφέας από το 1993 είναι στον χώρο της βαφής και παρακολουθεί κάθε χρόνο σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα αυτόν.

 

Οι Δουλειές μας

Οι Δουλειές μας →